de kracht van sjèm en ko.

(en zonder streepje op de e mag ook)

Creatief, inspirerend en innovatief, dat zijn de kernbegrippen die op sjèm en ko. van toepassing zijn. Met gepaste durf zetten we, samen met de opdrachtgevers, vernieuwende lijnen uit voor tentoonstellingen, educatieprogramma's en museale inrichtingen. Onze onderscheidende kracht ligt in de probleemanalyse en het verbeelden daarvan, waardoor er nieuwe en soms verrassende perspectieven ontstaan. Inzicht in nieuwe trends, in zowel de samenleving als bij de overheid, maakt het totaal tot een succesformule.

 

De kernactiviteit van het bedrijf is het ontwikkelen van multidisciplinaire, gebruikerssensitieve tentoonstellingen, bezoekerscentra en museuminrichtingen. Verhalende concepten, die we volgens een helder gefaseerde projectstructuur uitvoeren van idee tot en met de realisatie, eventueel begeleid door fondsenwerving, een marketing- en relatieplan.

Ook voeren we elke research uit die voor een project benodigd kan zijn, maken we identiteit- en imagoanalyses, zetten markt – en trendonderzoeken op. Ook het ontwikkelen van educatieprogramma’s, samen met de musea en het onderwijsveld, behoort tot de reguliere werkzaamheden van sjèm en ko.